Aanbod

Zinzoekers, zijn we dat niet allemaal?

Met deze interactieve lezing wil ik samen met het publiek bewuster bezig zijn ons leven in te richten vanuit zingeving. In deze lezing vertel ik de vier sleutels en behandel veel voorkomende obstakels.

INCOMPANY

Voor het faciliteren van ontwikkelingsprocessen (van groepen en organisaties), werk ik samen met mijn collega’s van Deep Evolvement.

De focus van mijn aanpak is om concrete opdrachten zoals lezingen, training en teamcoaching te kaderen in de bredere ontwikkeling van organisaties binnen een samenleving in volle transitie. Trajecten en interventies zijn daarom steeds hybride: naast het katalyseren van het proces, worden vaardigheden aangeleerd en aan de ‘growth mindset’ gewerkt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Deep Evolvement indien je samen met ons een speerpunt wil maken om de ontwikkelingsgerichte grondhouding en werkwijze te verspreiden.

OPEN OPLEIDING

In de HRD Academy geef ik de training  ‘De corporate activist: change professional van de 21ste eeuw‘. Deze opleiding richt zich naar idealisten in organisaties die change begeleiden, zelf zoekende zijn en meer impact ambiëren. Daarnaast heb ik de Wicked Skills Lab opgericht als mindset training van de 21e -eeuwse professional. HRD Academy organiseert dit in open programma. Je kunt dit programma incompany inkopen en koppelen aan “future fit” professionals. Dit gebeurt in diverse sectoren.

 
Ik geef regelmatig open lezingen, georganiseerd door opdrachtgevers, in het kader van een studiedag of event. Zie mijn Linkedin pagina.
 

In het verleden was ik mede-eigenaar van het Ontwikkelingsinstituut.

GASTCOLLEGES

Ik geef graag gastcolleges in diverse masteropleidingen, zoals social work, ecologische pedagogiek, lerarenopleiding, supervisie en coaching, leren en innoveren, Human Resources. Velen daarvan hebben de methodiek van het Vorkmodel, de Ontwikkelcirkel en het gelaagd wereldmodel geadopteerd. Dat is het geval in de HR (begeleidingskunde), de HU (omgangskunde), CHE (supervisie en coaching), HR (Leren en innoveren), Hanze (social work), lerarenopleiding (Driestar Educatief), Fontys (lerarenopleiding).

PROJECTEN

Tal van ambassadeurs doen de doorontwikkeling van de benadering. De projecten zijn het uitgangbord én de test van de methodiek. Zie deze Deep Evolvement pagina.

 

KEYNOTE

Korte krachtige bijdragen: keynote, masterclasses op maat, kick-offs. Doe een aanvraag via email: info@rudyvandamme.net

PH.D BEGELEIDING

Ik zetel in promotiecommissies naar aanleiding van collega’s die zich laten begeleiden in hun promotietraject.

INTERNATIONAAL

Vijf boeken zijn vertaald in het Engels. Zie Coachingbooks.net

ZELF AAN DE SLAG

Je kunt een begin maken door:

1. De handboeken te bestuderen

2. Mij te volgen via blogs en Youtube kanaal

3. Je te laten begeleiden door een ontwikkelingsgerichte coach uit ons netwerk

4. Linken