Boeken

In de webshop van het Deep Evolvement Instituut vind je al de boeken van Rudy Vandamme met een stevige korting in vgl met internetboekhandels.

Deep evolvement. Jouw rol als professional in een turbulente samenleving. ISBN: 9789490384302

Januari 2022

 

De deep evolvement beweging wordt voortgestuwd door het groeiend aantal mensen die vanuit persoonlijke verbinding en betrokkenheid willen bijdragen aan een betere wereld. Ze willen zinvoller bezig zijn en van meer betekenis zijn in hedendaagse vraagstukken. Dit boek zoomt specifiek in op de rol van professionals. Het boek helpt ze om hun professionele identiteit scherp te stellen, alsook organisaties te ondersteunen in deze opdracht. Op zes verschillende manieren wordt deze maatschappelijke beweging belicht en krijgt ze vorm aan de hand van mindset, methoden en suggesties.

 

Koop het boek rechtstreeks bij de auteur via deze link.

Het boek Zinzoekers (2017). De diepere duiding van burn-out, gouden kooi situaties, frustratie van idealistische professionals en het gevecht voor klanten bij zelfstandigen.

Save

Save

In dit filmpje geef ik een overzicht van mijn oeuvre dat uit ongeveer 20 boeken bestaat (ben de tel kwijt geraakt).

Download de Vandamme BOEKEN FLYER met een handig overzicht.

Save

Save

Handboek Ontwikkelingsgericht Coachen. Het Vorkmodel als leidraad​

Het definitieve handboek voor iemand die Ontwikkelingsgericht coacht. Concrete uitdagingen en doelen worden door de coach gezien als uitnodiging om zich doorheen de levensloop te ontwikkelen als totale mens. Deze betrachting wordt bovendien gekoppeld aan de ontwikkeling van het groter geheel waar de persoon deel van uitmaakt: een coachingsbenadering voor een zingevende en duurzame ontwikkeling. ISBN: 9789490384074 PRIJS: € 34,65​

Handboek Ontwikkelingsgericht Coachen van Teams. De Ontwikkelcirkel als leidraad

Ontwikkelingsgericht coachen van een team is geloven dat je door de dialoog en kruisbestuiving mensen helpt om zich te verbinden met elkaar, met teamidentiteit en met de organisatie. De methode van de Ontwikkelcirkel bestaat uit zeven stappen en biedt een houvast om een groepsgesprek te faciliteren en aan welgevormde teamontwikkeling te doen. ISBN: 9789490384203 PRIJS: € 32,50​

Samen met Ann Sterckx: we schreven de existentiële roman:

Goddelijk Wild is een authentiek verhaal van twee psychologen, Ann Sterckx en Rudy Vandamme, die een trektocht door de wilde natuur van Canada ondernemen. Doorheen dialogen met landschappen en mensen worden zij geconfronteerd met existentiële vragen: Welk leven is de moeite waard? Hoe in het reine komen met jezelf als mens? In dit meeslepend boek stellen de auteurs zich niet alleen kwetsbaar op, de vele verhalen nodigen je uit om na te denken over je verhouding met mens en natuur. 

ISBN: 9789490384159
PRIJS: € 19,95