Aanbod

Ik organiseer zelf geen aanbod. Ik werk samen met opleidingsinstituten, hogescholen en netwerken.

Het Netwerk van Professionals in Ontwikkelingsgericht Werken (NPOW): samen opgezet met anderen om de verspreiding en verdere ontwikkeling van het Ontwikkelingsgericht Werken te ondersteunen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van deze website indien je samen met ons er een speerpunt van wil maken om, naast probleemgerichtheid en resultaatgericht, de ontwikkelingsgerichte attitude en werkwijze ingang te doen vinden.

 

DAG VAN DE ZINGEVING

Participeer in de Dag van de Zingeving. Werk samen met ons om overal in ons denken en handelen zingeving voorop te stellen. Zodoende bieden we weerstand aan de overvloed van informatie, consumptie en innovatie.

 

OPLEIDING EN TRAINING

Ik ben mede-eigenaar van het Ontwikkelingsinstituut. Op deze website vind je alles van het aanbod rond mijn benadering: www.ontwikkelingsgerichtcoachen.be

Als docent in de Master Begeleidingskunde, Hogeschool Rotterdam/HAN. Ik ben blij dat deze opleiding mijn methodiek en het gelaagd wereldmodel waarop het zich baseert, geadopteerd heeft als basis voor teamcoaching dat onderdeel wil zijn van organisatieontwikkeling.

Samen met Valentijn Spit ontwikkelden we de F.I.T. (Functioneringsgesprekken in teamverband). We begeleiden organisaties om deze methodiek toe te passen binnen het kader van organisatieontwikkeling (zelfsturende teams). Zie: www.progressionalpeople.nl

 

BLENDED LEARNING

Ik ben e-learning trajecten aan het opzetten die het aanleren van de ontwikkelingsmethodiek ondersteunt. Je kunt zelf een begin maken door: 1. de handboeken te bestuderen, 2. mij te volgen via blogs en Youtube kanaal, 3.Je te laten begeleiden door een kleurmerkdrager van ons netwerk, 4. masterclasses bij te wonen.

 

KEYNOTE

Korte krachtige bijdragen: keynote, masterclasses op maat, kick-offs. Doe een aanvraag via email: info@rudyvandamme.net

 

PH.D BEGELEIDING

Ik zetel in diverse promotiecommissies naar aanleiding van collega’s die zich laten begeleiden in hun promotietraject.

 

INTERNATIONAAL

De Engelse versie van mijn coachboek: www.coachingforprofessionals.net

Samen met Ann sterckx: www.ecologize.net

 

Save

Save

Save